رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم انتشار نماهنگی دوزبانه به یاد سید حسن نصرالله + فیلم آغاز چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر با یادمان زنده‌یاد آتیلا پسیانی دبیرعلمی جایزه ادبی جلال آل‌احمد: تنوع آثار ادبی در این دوره نسبت به قبل بیشتر است فیلم کوتاه مورچه نامزد جشنواره پریدریشیا هندوستان شد سریال حضرت اجل، اثر جدید سعید سلطانی هدایت هاشمی با فصل دوم سریال فراری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

اعلام جزئیات هفتمین جشنواره «صنعت و رسانه» در خراسان رضوی | برگزاری تور‌های بازدید تخصصی برای اصحاب رسانه

  • کد خبر: ۲۹۷۱۹۷
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
اعلام جزئیات هفتمین جشنواره «صنعت و رسانه» در خراسان رضوی | برگزاری تور‌های بازدید تخصصی برای اصحاب رسانه
محسن رضوی، دبیر هفتمین جشنواره صنعت و رسانه گفت: در جشنواره هفتم، آثار منتشرشده از ابتدای دی‌ ۱۴۰۲ تا ابتدای دی‌ ۱۴۰۳ در رسانه‌های داخلی مورد بررسی قرار گرفته و مهلت ارسال آثار نیز تا ۳۰ دی‌ماه امسال خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست خبری هفتمین جشنواره صنعت و رسانه، صبح امروز (سه‌شنبه، ۸ آبان ۱۴۰۳) با حضور محمد حسین‌زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، فیروز ابراهیمی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان و جمعی از اصحاب رسانه‌ استان، در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی برگزار شد.

۲۰ همت سرمایه‌گذاری جدید در هفت ماه نخست امسال

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در این نشست، با بیان اینکه در هفت‌ ماه نخست سال جاری، صادرات خراسان رضوی از یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار فراتر رفته است، تصریح کرد: در این بازه زمانی، بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید در حوزه تولید انجام شده است و تعدادی از واحد‌های راکد در مسیر احیا بازگشایی شده‌اند. اگر شرایط انرژی در کشور مدیریت شود، تولید خراسان‌رضوی این قابلیت را دارد که در بازار‌های خارجی نقش مؤثر داشته باشد.

فیروز ابراهیمی تأکید کرد: اکنون، تولید معادن سنگان خواف افزایش چشمگیری دارد که این یک نمونه از زنجیره توانمند تولید در خراسان رضوی محسوب می‌شود. با این حال، در شرایطی که میدان‌داران عرصه تولید و اقتصاد در تلاش برای ارزآوری هستند، برخی مسئولان هر روز یک مشکل جدید به مشکلات تولیدکنندگان اضافه می‌کنند.

ابراهیمی با انتقاد از طرح جدید وزارت نیرو برای افزایش چشمگیر قبوض برق مصرفی صنایع با عنوان «هزینه ترانزیت» گفت: در شرایطی که راهبرد جدید شرکت برق، سوق‌دادن شرکت‌های تولیدی به سمت خودکفایی در تولید و مصرف برق است، براساس آخرین گزارش‌ها، هزینه ترانزیت از مهر ماه روی قبوض صنایع اعمال شده و شاید حتی دوبرابر نرخ قبض برق واحد‌های تولیدی، حق ترانزیت انرژی از آن‌ها اخذ می‌شود.

وی بیان کرد: البته نباید از یاد برد همان‌طور که کمبود مطلق انرژی به تعبیر زیبای «ناترازی انرژی» تغییر پیدا کرد، این تحمیل ظالمانه هزینه نیز در پوشش یک تعبیر زیبای دیگر به نام «هزینه ترانزیت» خوانده می‌شود که این موضوع مایه تأسف است. درحالی که هنوز از رفع تعهدات ارزی در تابستان گذر نکرده‌ایم، با شروع فصل سرد سال، موضوع انرژی به دغدغه فراگیر تولیدکنندگان تبدیل شده است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی اظهار کرد: با آغاز فعالیت دولت چهاردهم، آرامشی بر اقتصاد کشور حاکم شد که نرخ تورم از ۴۸ درصد به حدود ۳۰ درصد کاهش یافت. اما نگرانی ما از این است که سخت‌گیری‌های نادرست در حوزه انرژی، دوباره بازار را به مسائل مرتبط با تورم درگیر کند. این درست نیست که باغ‌تالار‌ها از برق به هر میزان که خواسته باشند بهره ببرند، اما حدود شش هزار واحد صنعتی به‌عنوان چرخ‌دنده‌های اقتصاد درون‌زا، هر روز نگران انرژی خود باشند.

وی با تأکید بر اینکه هر یک روز تعطیلی واحد‌های تولیدی علاوه بر بیکاری بیش از ۲۳۰ هزار کارگر، حدود هزار میلیارد تومان خسارت روی دست صاحبان صنایع می‌گذارد، افزود: اداره کل مالیات خراسان رضوی در هدف‌گذاری خود، برنامه‌ریزی کرده تا ۳۸ هزار میلیارد تومان تأمین کند که بیش از ۸۰ درصد از این رقم بر دوش واحد‌های تولیدی است.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: حوزه تولید خراسان رضوی از محل مالیات خود بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته و بیش از ۳ هزار میلیارد تومان در هفت ماه امسال به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها کمک نقدی داشته است. این ظرفیت صنایع خراسان رضوی بوده که در این میان، تلاش ما این است که در میان این گرفتاری‌ها، از ظرفیت رسانه‌های جمعی استفاده کنیم تا مشکلات فعالان اقتصادی با قلم‌های شیوا، زبان‌های رسا و قاب‌های ماندگار مورد پیگیری قرار بگیرد.

برگزاری تور‌های بازدید تخصصی برای اصحاب رسانه

در این نشست، دبیر هفتمین جشنواره صنعت و رسانه نیز اظهار کرد: در این جشنواره، آثار مرتبط با حوزه اقتصاد، صنعت، کشاورزی و تجارت گردآوری می‌شود تا پس از گذران دوره داوری کارشناسی، به بهانه تجلیل از منتخبان، به مرور فرصت‌های کار مشترک رسانه و تولید بپردازیم.

محسن رضوی افزود: در حوزه صنعت و تولید که مهم‌ترین رکن مبارزه در جنگ اقتصادی محسوب می‌شود، رسانه‌ها عنصر پیشتاز و پیشران هستند. هدف از برگزاری این جشنواره نیز تسهیل این فضای همکاری مشترک میان رسانه‌ها با اتاق بازرگانی خراسان رضوی است و در شرایطی که سال گذشته بیش از ۸۵۰ اثر در بخش‌های مختلف به دبیرخانه ارسال شد، پیش‌بینی ما در جشنواره هفتمین، افزایش کمی و کیفی آثار ارسالی است.

دبیر هفتمین جشنواره صنعت و رسانه با بیان اینکه در جریان برگزاری جشنواره امسال، چهار تور بازدید از مراکز صنعتی برای اصحاب رسانه برنامه‌ریزی شده تا تولیدات اقتصادی به شکل هدفمند در رسانه‌ها منعکس شود، گفت: رویداد هفتم در محور‌های تبیین و ترویج کارآفرینی، حمایت از تولید ملی و چالش‌های تولید و اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود، ضمن اینکه یک بخش ویژه با عنوان «ناترازی انرژی» تعریف شده است تا آثار تخصصی در این باره گردآوری شود.

وی بیان کرد: در جشنواره هفتم، آثار منتشرشده از ابتدای دی ۱۴۰۲ تا ابتدای دی ۱۴۰۳ در رسانه‌های داخلی مورد بررسی قرار گرفته و مهلت ارسال آثار نیز تا ۳۰ دی‌ماه امسال خواهد بود و با راه‌اندازی درگاه اینترنتی با عنوان رسمی جشنواره، علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه دائمی جشنواره تولید و رسانه ارسال کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->